Afdruk shuttleworth voorbeeld van die oorkom van teëspoed

By December 15, 2020Uncategorized

 

Imprint Shuttleworth is ‘n tegnologiese visioenêr en ‘n belegger in Suid-Afrika wat miskien die gewildste in die res van die wêreld is omdat hy die tweede “ruimtereisiger” is wat energie belê en hulp verleen met die ondersoek na die Internasionale Ruimtestasie. Na ‘n tyd van voorbereiding en vermeende betaling van ongeveer 20 miljoen dollar, het Shuttleworth middel 2002 op die Soyuz-vuurpyl gery om ongeveer agt dae op die ruimtestasie deur te gaan.

Shuttleworth het die kans gehad om sy ruimtevaart te koop sedert 1999, toe hy sy vier jaar oue internetveiligheidsorganisasie vir ongeveer US $ 570 miljoen aan VeriSign verkoop. Van toe af het hy sy oorvloed gebruik om nuwe organisasies te ondersteun en op te rig net om groot pogings te finansier.

Tog, om in Suid-Afrika te woon, met sy beperkings op kapitaalontwikkeling, het probleme opgelewer vir Shuttleworth se wêreldwye aktiwiteite. Dit het hom kort voor lank uitgelok om sy dubbele Britse burgerskap te ontgin en uit die land waar hy begin het, na die Verenigde Koninkryk te emigreer, waar hy die Isle of Man gekies het.

‘N Wêreldwye skuif is selde beskeie, maar eers toe mnr. Shuttleworth probeer het om sy hoofstad uit Suid-Afrika te verskuif, het dinge regtig duur dankbaarheid teenoor die Suid-Afrikaanse spesialiste gekry. Dit is die rede waarom Mark Shuttleworth hierdie jaar ook die nuus bekend gemaak het in sy poging om ‘n beduidende geheel terug te kry (in diens geneem) deur die ekwivalente spesialiste te dagvaar.

Leave a Reply