Ontwerp u eie kaart

By December 15, 2020Uncategorized

 

U kan u eie kredietkaartontwerp met u eie unieke persoonlikheid skep. Kies u geliefdes, troeteldiere of ‘n onvergeetlike vakansie – dit hang van u af. Die diens is gewoonlik gratis of kos ongeveer $ 10.

Om u eie kaart te ontwerp, laai eenvoudig ‘n persoonlike prentjie vanaf u rekenaar op of kies uit ons biblioteek met beelde. Volg dan die stapsgewyse instruksies deur u opgelaaide prentjie te sny, te draai of om te draai; of bevestig die prentjie wat u in die biblioteek gekies het. Laastens, hersien en stuur u bestelling in. Dit alles word deur u aanlynrekening gedoen.

Watter beeldformaat benodig Ontwerp u eie kaart?
Die ontwerp van u eie kaart vereis gewoonlik dat alle foto’s in GIF-, JPG-, TIFF- of BMP-formaat moet wees. Die beeldgrootte moet minstens 2100 pixels breed en 1344 pixels hoog wees. 4MB is die maksimum aanvaarbare grootte. Let op die groter en hoër resolusie van u foto; hoe groter en hoër die resolusie, hoe beter sal u kaart in druk verskyn.

As ek ‘n pasgemaakte kaart skep, sal ander kaarthouers op die rekening dieselfde kaart kry?
Nee, pas dit aan as u die ontwerp van u kaart gebruik. Nuwe kaarte sal aan alle kaarthouers gestuur word met ‘n bygewerkte vervaldatum, maar u beelde vir ‘n pasgemaakte kaart sal nie hul foto’s beïnvloed nie.

Ons wens u sterkte toe en hoop dat hierdie diens u lewe sal verfraai.

Leave a Reply